2006-10-13

Dagen har varit bra, fast min tekniklärare är jätteläskig. Han hittade en bild på värsta gamla konservöppnaren och han bara "ÅH JÄVLAR!" och typ flög. Haha, jag garvade mycket!
Sen hade vi spanskadiktamen, det var rätt lätt faktiskt och jag tycker att jag har lärt mig mycket den här terminen, man tror inte att man kan så mycket, men man kan rätt mycket egentligen. Sen var det lunch :) Eller, jag åt ett äpple och några mackor för sopporna såg läskiga ut :S.
Efter lunch var det i alla fall matte och ÄNTLIGEN funkade det med prefixen, igårkväll när jag skulle göra det var jag trött och kollade på Vänner och jag fick det verkligen inte att funka, men nu klarnade det. Tack så mycket!
På livskunskapen gick vi upp på Tippen (som man knappt såg från klassrummet för all dimma!) och lekte! Det var roligt. Jag gillar min klass, faktiskt.
På mentorstiden fick vi skriva hur en bra lärare skulle vara, hur en bra elev skulle vara, man skulle nämna en bra elev i sin UG och sen skulle man skriva vad man hade för inlämningar att göra :).

Ska iväg och handla med mamma om ungefär en timme, för ska ju på hajk och då är det trevligt om man har mat med sig, haha! Sen ska jag ägna kvällen åt att packa och hoppas att det blir fint väder i helgen, snälla håll tummarna för mig!

Bästis fick MVGmatten, älskar dig och är så stolt över dig!

Kramar, Cornelia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle aldrig kunna få ett MVG i matte. Din kompis måste verkligen vara ett matte proffs. Grattis till din bästis!

Anonym sa...

nej men vad kul med en scout som bloggar. att du dessutom gillar oc gör inget sämre :)