2006-10-16


Sitter och dricker italiensk minestronesoppa (Varma Koppen) ur rosa kåsa (hur fan stavas det?). Det är mysigt. För över bilderna från helgen till datorn, vi hade det helmysigt!

Vi fick inte igång eld och behövde gå och hämta mer ved. Men vi orkar inte gå ända bort till caféet där det finns vedlådor och sen kommer vi på att det ligger ett område med hus närmare så vi går till ett hus och knackar på.


Vi: Hej, vi är scouter och ska sova ute i skogen inatt. Vi får inte igång någon eld eftersom all ved vi hittar i skogen är blöt, skulle vi kunna få låna lite av dig?

Han: Ja, men det skulle vi väl kunna ordna.

Och så fick vi björkved, fett snällt av honom! (a)


Skolan idag har varit bra :) Först hade vi elevdemokratitid och då hade Friends "möte". Vi ska få t-shirts och så ska vi på en endagsutbildning + att vi ska ha en trivseldag på enheten någon gång i december så det ska bli roligt. Alla tjejer i åttan är med, en sjua och fyra killar i nian. Haha! Efter det hade vi nyhetsbevakning och då gjorde vi DN's nutidstest och hade ALLA RÄTT! Grymt bra vi var! Sen övade vi på att vara tysta i fem minuter, alla typ satt och garvade tyst för vi fick inte hålla på med någonting under tiden...

Sen hade vi NO, sex och samlevnad. Bilden överst i inlägget är det som stod på tavlan när vi kom in i klassrummet, gud vad vi garvade då! Sen pratade vi om verb på spanskan.

Planen var att jag skulle börja med läxor direkt när jag kom hem, måste göra NOn i alla fall och sen är det bra om jag gör tekniken idag, men det blir nog imorgon när vi slutar tidigare för att lärarna ska på skoltvutbildning. Kom inte ens på något bra föremål, men det får jag fundera på. Sen ska jag göra lite matte, men det blir väl i pauserna på Vänner.
Har i alla fall läst en jätterolig bok, Georgia Nicholsens dagbok, "Mina killmagneter fantastico". Den är hur rolig som helst och en typsik tjejbok som i princip handlar om killar, vänskap och bortgörande.. Eller, när man gör bort sig alltså... ^^ Rekommenderas varmt. Rätt lättläst, men en riktig sträckläsare. Så mycket skratt!

Inga kommentarer: