2006-10-21

Igårkväll när vi kom hem från bion hade Annie tagit med sig "She's the man" och jag fick ÄNTLIGEN se den. Har velat se den sen den hade premiär, eller sen jag såg reklamen första gången, men det har inte blivit av helt enkelt. Men men. Gud vad vi garvade och OMG vad pinsam den var i slutet!

Ingen har väl missat vad den här filmen handlar om, men för säkerhets skull skriver jag ner handlingen här så att ni också suktar efter att få se den;

Viola älskar att spela fotboll men när tjejlaget i hennes skola läggs ner och de inte får spela med killarna så bestämmer hon sig för att låtsas vara sin brorsa Sebastian under tiden han är i London med sitt band. Men som man kanske kan gissa så får det katastrofala följder. Hon får problem med att duscha eftersom att hon inte kan duscha samtidigt som någon annan och dessutom blir Olivia, en av skolans populäraste tjejer, kär i Sebastian (som egentligen är Viola!). Sebastian (som egentligen är Viola) blir kär i rumskompisen Duke som i sin tur är kär i Olivia men Sebastian (som egentligen är Viola) försöker få honom att bli kär i Viola.

Som man kanske hör är det en otroligt rolig film och det är svårt att hålla sig för skratt när Violas mamma vill klä upp henne i volangklänningar när allt Viola kan tänka på är att spela fotboll. Varmt rekommenderad, den här helgens andra 5/5 i kategorin Komedi.

Inga kommentarer: