2007-01-21

tjugoförsta januari - på kvällen

Nu ska jag ändra mig. Snön är mysig, faktiskt. Det ser galet romantiskt ut när snön faller och är preecis när gatulamporna lyser upp och jag och Annie hade så himla skoj när vi var ute och lekte (misstolka inte, snälla!) i snön förut. Sen gick vi in och drack varm oboy med grädde samtidigt som vi hittade på hur Vänner säsong 11 skulle bli. Grymt bra om jag ska vara ärlig! Sen kollade vi på Aquamarine som är så söt som en film kan bli och nu sitter jag här i mörkret och har precis tänt lite ljus och det är sjukt mysigt! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.

Imorgon börjar skolan igen, ska faktiskt bli helt okej. Fast jag måste verkligen åka upp till Vällingby imorgon efter skolan och låna böcker till religionsarbetet som vi har. Det blir säkert bra, då får jag en liten promenad också. Om det inte är snöstorm vill säga för då tänker jag faktiskt ta mig friheten att gå direkt hem!
Ikväll ska jag bara slappa! Läsa lite, kolla på Vänner och kanske skriva lite. Möjligtvis fixa ihop ringen som jag fick av Erika i julklapp... Har lagt fram den så att jag inte ska glömma bort det, hoppas bara att den blir lika fin som den på bilden.. Men det blir den väl aldrig, eller? :D Bild kommer när jag har fixar den.

Inga kommentarer: